Jednoduchá navigácia

Pri tvorbe webu, sme prešli množstvo svetových turistických portálov a zisťovali sme, čo im chýba.

Najväčším problémom je väčšinou neprehľadná navigácia, s ktorou priamo súvisí veľké množstvo času, ktoré užívateľ stratí pri hľadaní pamiatok a zaujímavostí, ktoré by chcel navštíviť. Prechádzať dlhé minúty jednotlivé kategórie je veľmi nepraktické. Oveľa jednoduchšie by bolo, vybrať si v priebehu pár sekúnd len tie podkategórie, ktoré sú pre užívateľa relevantné a následne si prezerať pamiatky a zaujímavosti, ktoré ho skutočne zaujímajú.
 

1. Jasná navigácia

Užívateľ musí hneď po príchode na web vedieť, na čo daná služba slúži, ako mu pomôže a čo musí urobiť, aby sa dostal k svojím výsledkom.

 

2. Relevantné výsledky za pár sekúnd

Po kliknutí na SPOZNAJTE SLOVENSKO sa dostane do prehľadného navigátora, kde si vyberie len tie kategórie, alebo podkategórie, ktoré chce navštíviť a za pár sekúnd už má pred sebou výsledky jemu šité na mieru.

 

 

3. Dôležité informácie priamo vo výsledkoch hľadania

Často sa stáva, že názov pamiatky nám dostatočne nepovie, čo daná pamiatka ponúka, prečo je zaujímavá, poprípade nevieme, kde sa dané mesto alebo obec nachádza. Preto sme vytvorili inteligentný náhľad, ktorý obsahuje tieto dôležité dodatočné informácie. Stačí prejsť myšou na ikonku danej pamiatky a dostaneme sa k informácii, čím je daná pamiatka zaujímavá a mapke Slovenska, na ktorej je farebne vyznačená jej poloha.

 

 

Spoznajte krásy našej krajiny a naplánujte si výlet s pomocou portálu beautifulslovakia.sk!

SPOZNAJTE KRÁSY SLOVENSKA november 19, 2017 beautifulslovakia.sk