Pridajte sa k nám!

Pomôžte nám vytvoriť turistický portál o Slovensku, ktorý bude slúžiť nám všetkým.

Veríme, že vytvoriť skvelý turistický portál o Slovensku, ktorý bude slúžiť ako domácim, tak aj zahraničným turistom, je možné jedine spoluprácou veľkého množstva šikovných ľudí.

Ľudí, ktorí majú svoju krajinu radi a chcú ju spropagovať najlepšie ako sa dá.

Ľudí, pre ktorých je cestovanie koníčkom, ktorí radšej ako pred televíziou trávia čas spoznávanim Slovenska.

Každý môže prispieť k tomu, aby malo Slovensko najlepší turistický portál v Európe, ak nie na svete vôbec.

 

Zapojte sa!
 

 

1. Podeľte sa o Vaše tipy

Nikto nepozná konkrétne regióny tak dokonale, ako ľudia, ktorí v nich žijú a pre ktorých sú domovom. Vaše tipy na známe alebo menej známe pamiatky z Vášho okolia, pekné miesta alebo rôzne iné zaujímavosti môžu výrazne zlepšiť kvalitu obsahu Beautiful Slovakia a ukázať druhým krásy Vášho rodného kraja.

 

 

2. Uverejníte fotografie na beautifulslovakia.sk

Moderný design, skvelé uživateľské prostredie, prehľadná navigácia, to všetko by bolo nepoužiteľné, ak by web nemal krásne fotky od vynikajúcich fotografov, pre ktorých je to zároveň nástroj na vynikajúcu propagáciu. Ak patríte k nim, poprípade máte vo svojom okolí šikovného fotografa, budeme radi ak nám napíšete.

help@beautifulslovakia.sk



3. Pridávajte komentáre

Podeľte sa s ostatnými o užitočné rady a skúsenosti z návštevy obľúbených pamiatok a miest. Po zaregistrovaní budete mať možnosť hodnotiť jednotlivé pamiatky a pridávať komentáre.


 

 

4. Zdieľajte Vaše zážitky na Instagram Stories

Inšpirujte druhých Vašimi zážitkami. Radi uverejníme Vaše zaujímavé fotografie a videá, ktoré sa Vám podarilo zachytiť pri cestovaní po Slovensku, na Instagram Stories nášho účtu poprípade priamo na hlavnom účte @beautifulslovakia.

 

 

 

5. Upozornite nás na chyby

Napriek tomu, že robíme všetko pre to, aby sme vytvorili pre Slovensko najlepší turistický web, ani my nie sme dokonalí. Robíme chyby a budeme veľmi vďační, ak nás na nich upozorníte. Keď si na webe všimnete nepresné informácie, fotky ktoré nesedia, gramatické chyby, poprípade akúkoľvek inú nedokonalosť, neváhajte nás na to upozorniť emailom.

help@beautifulslovakia.sk

 

 

 

Neváhajte nás kontaktovať! Budeme sa tešiť na Vaše emaily a správy na facebooku/instagrame.

NAPÍŠTE NÁM november 19, 2017 beautifulslovakia.sk